5 °C

Türkiye
  • Cumhuriyet gazetesi davasında karar çıktı

Cumhuriyet gazetesi davasında, mahkeme firari sanıklar Can Dündar ve İlhan Tanır'ın dosyasının ayrılmasına karar verdi.

• İstanbul'un sembolü olacak Çamlıca Kulesi'nde sona yaklaşılıyor

Eklenme tarihi : 25 Nisan 2018 Çarşamba 11:48

Tamamlandığında İstanbul'un sembolü olacak Çamlıca Kulesi'nde denge ağırlığıyla birlikte 1400 tonluk dev anten, kulenin betonarme bölümünün üzerinde yerleştirildi. 167,5 metrelik çelik antenin montaj bağlantılarının yapılmasının ardından betonarme ve çelik konstrüksiyon bölümünde giydirme işlemlerine başlanacak. 2018 yılı sonunda tamamlanması planlanan kule, bittiğinde 388,5 metreye ulaşacak. Deniz

• Konya'daki FETÖ çatı davasında 437 sanığa hapis

Eklenme tarihi : 25 Nisan 2018 Çarşamba 11:54

Konya 9. Ağır Ceza Mahkemesince merkez Meram ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet Spor Salonu'nda görülen duruşmada, tutuklu ve tutuksuz bazı sanıklar, sanık yakınları ile taraf avukatları hazır bulundu.
    Mahkeme heyetince, 8 sanık "yardım", 2 sanık "örgüt yöneticiliği", 332 sanık ise "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 1 yıl 6 ay 22 gün ile 13 yıl 6 ay arasında değiş