-2 °C

Yaşam
  • Ali dede kedisinden sonra yeni evine de kavuşuyor

Eklenme tarihi : 18 Ocak 2018 Perşembe 20:17

Gözü yaşlı Ali Amca, kucağında kedisiyle çaresizce enkazın başındaydı. İşte bu fotoğraf bir anda Türkiye'nin gündemi oldu.
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Bolu Valisi Aydın Baruş'u arayarak Ali Meşe ile ilgilenilmesini istemişti.
    Ali Amca'ya, Bolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ev tahsis edildi. Mudurnu Kaymakamlığı tarafından gönderilen ekip de, yeni evi yaşl

• Kedisine sarılıp evinin yanmasını izledi

Eklenme tarihi : 17 Ocak 2018 Çarşamba 15:40

Tek isteği evini ısıtmaktı... Alevler birden parlayınca evi yandı. O alevler arasında evinin kül olmasını kedisine sarılıp izledi.
    83 yaşındaki Ali Meşe, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki Ordular köyünde yaşıyor.
    Tek katlı ahşap evini ısıtmak için sobaya benzin döktü ama ev birden alev aldı.
    Köy sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Eşi ve iki oğlu dumanların arasından kendilerini sokağa at

• Kalp krizi geçiren kadının kalbinde iğne olduğu ortaya çıktı

Eklenme tarihi : 09 Ocak 2018 Salı 21:01

Kalp röntgeni çekilen Avcı'nın kalbinde 3 buçuk santim uzunluğunda iğne olduğu tespit edildi.
    Balıkesir'de 2009 yılında tıp fakültesi hastanesinde safra kesesi ameliyatı geçiren Hüsniye Avcı, ikamet ettiği İstanbul'da rahatsızlanarak 2017 yılının Kasım ayında özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi nedeniyle gittiği hastanede röntgeni çekilen Avcı'nın kalbinde 3 buçuk santim uzunluğunda